Halloween fix!

Tjenispenis ;) haha.
Jag sitter här och plattar håret, ska försöka lika en häxa,
men i mitt blonda hår är det svårt dock :/
Väntar på att mamma ska komma och platta igenom håret
så det blir exkta rakt idag!
Pratar med Jenny på msn,
hon ska komma hit snart så vi kan sminka oss och sådär.
Hur fan ser häxor ut i ansiktet då? :S typ mörka kring ögonen i alla fall?
Ah, får la bli som det blir, mina kläder är i alla fall perfekta för en häxa.
Sen har jag ju även min hatt, kvast, näsa och tänderna ;) RAAAWR!

Hoppas på en bra kväll, tror jag det kommer bli. Har löst sig med Jennys grejer och så nu :)
Alkoholen har vi ju gott om så det klarar vi nog oss med, haha. Sen blir det krogen med!
Synd bara att Michan på vichen inte jobbar =( *tår i ögat*
Kanske någon annan rolig som jobbar, höhö.

Aja, måste forstätta med håret och så nu. Måste ju bli klar någongång.
Jag KANSKE skriver mer sen, annars får ni alla mumsig info imorgon ;)

PUSS!

Nattblogg

Chacha :)
Tänkte blogga lite nu eftersom jag inte hann skriva vidare mycket tidigare idag. Dels på grund av att jag jobbade hela dagen och sen att jag och jenny hade skit bråttom så fort vi kom hit, hehe. Nu är jag hemma igen!

Vi mötte upp Linn i stan och drog med henne på en fest i stan, det var la sådär. Jag var ju nykter då såklart, vill spara mig tills imorgon, haha ;) Nä, men kände inte för att dricka idag. Vi drog ner till stan vid 22.30 redan, kändes som det var smartast med tanke på allt halloween firande och sådär, och JA, det var jävligt smart tänkt av oss ;)
Våran älskade Michan på vichan jobbade såklart, och även Kari, höhö. Det var kul, vi tjötade med dom lite.

Det kom ett gäng killar till Tonic och gjorde något dom inte fick, tyvärr missade vi vad dom gjorde, men alla vakter sprang åt olika håll efter dom, sen efter en stund kom Kari tillbaka. Jag var värsta orolig över Michan att dom kanske hade slått ner han eller något :O haha. Men sen efter en stund kom han också och då med ett STORT flin på läpparna vet ni varför? ...
... Jo, han hade nämligen fått dra batong ;) hahaha. Han var så jävla stolt över det. Han gick runt länge och sa
"Jag fick dra batong, jag fick dra batong" haha. Sötis :)

Jag: Men åh, jag vill också smaka på den batongen, ah alltså i huvudet typ
Michan: Du, det är många som har fått smaka på min batong, men vilken av dom behöver vi inte gå in på!
HAHAHA, den grabben har fan humor alltså :D

Hm, ja det är väl min dag/kväll typ. Dags för mig att tvätta bort smink och lägga mig nu så att jag orkar med morgondagen :D haha. Hörs imorgon. Godnatt. Puss.

BRÅTTOM!

Heeeeeeej!
Hinner inte skriva nu typ, har svin bråttom :(
Jenny och jag kom precis hem till mig, har varit en stressig dag idag.
Var på bolaget innan och kärringen i kassan lurade av mig typ 20 spänn, 24 till och med.
Blä på henne!!!
Nu måste jag in i duschen och sen fixa mig fort, vi ska på fest!!
Sen blire det Michan ikväll ;) RAAAAAAAAWR!!!! ;)

Hörs imorgon såklart :) Puss.

Extravak!

Hej allihopa! Nu är jag hemma från jobbet igen, underbart. Sitter just nu och pratar med Jenny i telefonen, vi försöker planera helgen lite smått sådär :) hihi.
Idag var vi 3 personal som jobbade kväll, vi hade extravak (som det fint heter) på en av dom boende. Kan inte gå in på varför och så här i bloggen, men så var det i alla fall. Dom ska vara en exktra inatt och hela helgen nu med.

Usch nä, hinner inte skriva mer, måste byta om, borsta tänderna och lägga mig.
Ska ju upp klockan 6 igen :/ Sen efter jobbet möta Jenny i stan så ska vi handla lite och så.
Men men, vi hörs imorgon igen i alla fall. Sov gott små sötfisar.

ÅH, jag fick sms idag! - Mjaaaau!

Want it all back...






Why are you not here

JOBB IKVÄLL!

Woho, idag är jag very happy :) Ska ju jobba ikväll och imorgon! Idag jobbar jag 16.00 - 22.00 och imorgon 07.30 - 16.00, inte helt fel. Det enda som känns lite jobbigt är väl att jag inte är hemma innan klockan 23.00 ikväll och ska upp vid 06.00 imorgon, haha. Blä.
Shit, igår somnade jag redan 22.15 typ, vaknade vid 02.15 av att tv'n fortfarande stod på, stängde av den och somnade om igen, men sen väckte katten mig vid 03.00 och spydde ner hela min säng IGEN och mitt golv. Så då var det bara att gå upp och torka, byta lakan och hela skiten, jag var inte så glad då kan jag lova. haha.

Nu ska jag försöka få i mig en macka och lite te.
Fixa håret och få på mig kläder också.
Skriver senare igen!! :)

Nattinattnatt :)

Ja, då är det väl dags för mig att önska alla en god natt :)
Jag är väldigt trött och ska stänga av datorn och hoppa i säng.
Ska tända lite ljus och glo lite tv innan jag somnar, ska bli så härligt.
Länge sedan jag kom i sängen innan 23 :/ hihi.




Jag tänker på dig hela tiden, även om du inte tror det.
Jag saknar dig varje sekund, även om det kanske inte verkar så.
Jag håller på att gå under utan dig, men det finns inget jag kan göra.

Forever you.

Rubrik?

Usch, varför måste man ha rubrik på alla inlägg? Det är faktiskt riktigt svårt att komma på olika rubriker hela tiden och så vill man ju att den ska passa till texten också, problematiskt!
Jag har spelat PS2 ganska länge nu, även plattat till håret lite så man kan visa sig ute imorgon. haha. Ska bli så jävla härligt att få jobba imorgon och på fredag, längtar verkligen! :) hihi. Saknar dom alla ju.
Längtar nog ännu mer till lördag, då det är Halloween och party för hela slanten, yeah!
Jag ska köpa MASSA alkohol på fredag efter jobbet, mums. Ska bli sketafull, inte kunna stå upp liksom. DAH!
Nä gud, vad fjortis jag låter nu, haha. Så full ska jag inte alls bli, bara nästan ;)

Mah, jag saknar min älskade också.
Eller kan man säga så?
Ah, jag vet inte.
Jag saknar dig i alla fall.

Halloween grejer inhandlat!!

Woho, nu är jag hemma igen! Åkte ju som sagt till stan först och fixade lite ärenden, sen hoppa jag på bussen till Knalleland för att kika runt lite där på saker som jag behöver både till halloween och annat.
Jag fick faktiskt tag i precis allt jag var ute efter, mjau :) haha. Hittade en skit fräck peruk som jag verkligen ville haft, skiiiit långt, svart, stripigt hår, men tyckte den va för dyr eftersom jag bara kommer använda den en gång.



Häxkvast, häxhatt, häxnäsa och fula tänder! haha. Perfekt till halloween, right?
Sen köpte jag även lipsyl, Evitals hårinpackning som är bäst och sen något nytt hårspray från Loréal.
Jag är väldigt nöjd med det jag har köpt idag, haha. Jenny, Linn och jag kommer äga på Halloween!!

Nu ska jag fixa och trixa lite här i rummet, kanske ta mig ett bad om jag orkar.
Köpte nämligen en badkudde till mamma idag, då kan ju jag inviga den. haha!!

Stressad

God morgon! Stressig morgon idag, telefonjäveln ringer hela tiden, skit irriterande. Både jobbet, arbetsförmedlingen, kompisar och massa myndigheter ringer, blä. Jag blev i alla fall bokad för jobb imorgon kväll också, NAJS! Behöver ju jobba och få in pengar så man överlever liksom, haha.

Njae, hinner inte sitta här och skriva en massa goja, ska med bussen snart och åka till stan och se Knalleland. Har en del ärenden att fixa, ska även shoppa lite saker inför helgen :) Vi hörs när jag är hemma igen helt enkelt :)

Nu kör vi igen!



Tonic - Bar & Kök
Japp, jag vill faktiskt hissa Tonic. Världens absolut bästa krog enligt mig. Visst, det är litet, finns bara en toalett och så men vem fan bryr sig? Dom har världens sexigaste vakt och en söt bartender, dom är hur trevliga som helst, bjuder ofta på drinkar och shots och inte nog med det, inget inträde och billigt i baren, kan det bli bättre? HISS åt alla på Tonic!

Michael Weatherly
För det första är han en grymt bra skådespelare, han spelar ju Agent Anthony DiNozzo i serien Navi Cis, vilken är min favoritserie med. Inte nog med att han är duktig på det han gör, han är ju riktigt mumsig att se på med. Ögongodis bokstavligt talat. Mums. Han hade man ju inte tackat nej till direkt :)





Halloween
Usch. Jag tycker det är så överskattat! Inte ens våran tradition från början utan något USA har hittat på. Halloween firas enligt för att det ska tjänas pengar på det. Det är ju svindyrt. På halloween ska man ju hylla de döda, gå till deras gravar och tända ljus, lägga blommor och göra fint. Inte gå runt och knacka dörr och tvinga av folk massa godis och pengar? Blä på halloween.

Vissa killar
Jag vågar inte skriva att jag dissar Killar, för då kommer väl jag få massa klagomål att jag drar alla över en kant. Så vissa killar vill jag dissa nu. Och det är ni som är sådär fega och patetiska som inte vågar älska och bli älskade. Ni som tror att ni kan behandla tjejer hur ni vill. Fy på er. Vet inte vart jag ville komma riktigt. Men det finns dom som hänger med en tjej ett tag, och allt är på hans villkor, han bestämmer allt. Sen en dag så är allt bara över, man får ett sms med texten "Jag vill inte ses mer nu, det funkar inte, tack för allt, ha de gött" .. Ja, typ så. Helt sjukt. Förstår mig inte på er. Idioter!

Halloween snack

I am back! - woho! - Nä, men nu har jag käkat lite, duschat och även snackat med Jenny i telefonen. Vi försöker bestämma oss för vad som händer på Halloween, först och främst, vilken fest ska man på? Vi har lite olika att välja mellan liksom :/ - Sen, vad ska man klä ut sig till? Vi ville vart vampyrer först, men sen ändrade jag mig och ville vara häxa istället. Då kom vi på den geniala idén att jag är häxa och Jenny får vara min lilla häxkatt!! :)
Erkänn, världens bästa idé?! :D haha. Tänkter inte berätta HUR vi klär oss och sminkar oss, för då ska la alla härmas, men vi kommer se grymma ut i alla fall. Så imorgon bär det av till stan för min del, dags att kolla in lite tillbehör och så som jag kommer behöva :) haha.

Nu ska jag få på myskläderna och sen får jag se vad som händer! PUSS!

NEED FOR SPEED!

Uhja, trött jag börjar bli. Ser helt suddigt typ, skit läskigt. Tyvärr blev det inget pill i photoshop idag, hann inte riktigt. Elias var helsåld på Need for speed så vi har suttit och spelat det i ett antal timmar nyss. Janne (Elias morfar) var här och hämtade honom för typ 10 minuter sen,
det blev väldigt tyst och tomt här nu :(
Får se om jag har mer tid imorgon så får jag fixa "skyltarna" då. hehe :)
Ska dricka lite te och äta någon macka med mamma nu, sen blir det att duscha :) Känner mig väldigt ofräsch. haha.

Jag skriver snart igen!

Lite pill i photoshop idag kanske?

Ja, jag skulle behöva göra lite "skyltar" i photoshop idag. Ni vet sådana som mina Hiss/Diss "skyltar. Frågan är bara vad för mer skyltar man kan ha. Ränkar upp lite olika här nedan så kan ni ju säga till om ni har någon åsikt eller något annat förslag.
  • Dagens fråga
  • Svar på tal
  • Bild extra
Haha ojdå, det var inte många jag kom på. Men det är ju en bra början i alla fall. Får se om jag hinner fixa till dom idag då, annars får jag väl ta det imorgon. Kom precis hem från affären nämligen, så det är väl typ dags för lunch nu så lilleman hinner bli hungrig igen till hans morfar kommer och hämtar honom, för då ska dom käka pizza :)

Sms-bombad!

Goodmorning!

Är vaken ganska tidigt idag med, Elias är ju här, och han sover ju inte bort dagarna som vissa andra helst gör! haha.
Har precis druckit lite kaffe. Ska strax klä på mig och ta en sväng ner till affären med Elias. Tycker han om.
Fan, inatt blev jag helt sms-bombad. Vaknade varje kvart av ett sms typ, det var från alla möjliga människor. Undrar varför så många människor får för sig att smsa mig just samma natt? Och så kort efter varandra? Skumt.
Imorse hade jag även fått en smsbokning av poolen, har blivit bokad för jobb på fredag, wonderful.
Klockan 07.30-16.00 ska jag befinna mig inne på 68an, me like very much! <3

Finns väl inte så mycket mer att säga just nu kanske.
Ska försöka köra en Hiss/Diss lista senare med, och kanske lite bilder från den senaste tiden. Var länge sedan.
Vi hörs senare helt enkelt.


Söta unge :)


Han kunde vara sig själv på en bild åtminstone ;)

G-Force

Nu är lilleman och jag hemma igen! Vi åkte ju ner till stan vid 14 tiden redan för att hämta ut biljetterna som vi reserverade igår. Vi såg filmen G-force, riktigt rolig faktiskt. Jag är inte så mycket för barnfilmer och sådära, men den va sjukt kul och riktigt bra faktiskt, jag rekomenderar sen starkt! hihi.
Innan bion började vid 15.00 så var vi inne på Game och kollade massa spel, och även bytte ett spel som Elias fick av mig i födelsedagspresent men som vägrade fungera, så han fick välja ut ett nytt :)
Efter bion mötte mamma upp oss så gick vi till Donken och käkade lite, mums.

Nu ligger lillen i min säng och glor på fotboll, som vanligt ;) haha. Jag sitter här bara. Funderar på att spela lite Need for Speed med Elias så man har umgåtts lite med honom ikväll i alla fall, känns taskigt och osocialt att bara sitta här hela tiden, mihi. Man vill ju att han ska ha kul här och trivas, så sällan som han faktiskt är här :)

Så vi får höras senare helt enkelt :)


G-Force! - Mycket rolig film! SE DEN!

Bio och annat mys idag.

*Gäsp* - Jag är väldigt trött. Kunde inte somna inatt. Låg och kollade tv till 03.00 typ, sen låg jag bara i sängen och vred och vände mig resten av natten typ. Somnade kanske runt 6 imorse, men Elias (min systerson) gick upp runt 08.00 och han pratar ju inte så tyst så då vaknade jag igen och kunde inte somna om. haha. Så inatt har man inte fått så många timmars sömn precis.

Elias ska ju vara här tills imorgon kväll, det är mysigt. Inte ofta man får umgås med lilleman ju :) Så idag ska jag ta med honom på bio och därefter äta lite god mat, antingel thaimat eller Mc Donald's, får väl se vad han vill ha. Det är snart dags att äta lunch med, får bli enkelt, makaroner med köttbullar bara. hehe.

Sen blir det väl lite mys framför tv'n ikväll med lite chips och grejer, hoppas det duger. haha. Han är inte så kräsen av sig, utan nöjer sig med det mesta, söt grabb :)

Jao, finns väl inte så mycket mer att säga. Är tom på ord. Alla tankar jag har i huvudet vill ut, men det går inte. Vågar inte riktigt sitta här och lämna ut allt som känns och allt jag tänker. Blä. Varför ska liver vara så komplicerat jämt?

Mycket tankar...

Förlåt för väldigt dålig uppdatering idag, men har inte haft någon lust alls att blogga. Inte ens haft något vettigt att blogga om så..
Jag kom precis hem, var iväg och lekte med Sandra en stund. Det var väldigt trevligt, skit länge sen vi sågs ju. Hon var här och drack kaffe och tog en rök först, sen åkte vi till Max och köpte glass och sådär, trevligt värre :)
Skönt att komma iväg hemifrån lite med när jag mår som jag mår och har alla dessa förbannade tankarna.
Jag blir rädd för mig själv, vet inte vad det är med mig. Brukar inte vara sån som jag är just nu. Jag är inte mig själv, inte någonstans, det är hemskt. Sitter och tänker på dig varje jävla sekund, bara väntar på ett sms från dig.
Någonstans inom mig vet jag att jag måste glömma dig nu. Har insett att vi inte kommer kunna fortsätta såhär. Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt? Helt ärligt så vet jag ingenting, mer än att jag älskar dig något förbannat jävla mycket, och jag kommer sakna dig så enormt mycket. Det är sjukt.

Det är svårt att gå vidare från något som inte är avslutat.


Godnatt!

Nothing lasts forever

Nu är hela jävla dagen förstörd. Jag som vaknade på ett glatt humör och kände mig lycklig. Lyckligare än på länge faktiskt. Mamma fyllde år igår, idag har vi kalas för henne. Min ena syster och hennes kille är här redan, nu väntar vi på resten, men jag är inte på humör. Jag mår dåligt. Jag är ledsen. Jag har ont i hjärtat. Det är ett tomt svart hål i hjärtat nu. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag orkar inte mer. Jag trodde allt var bra. Tänk hur fort allt kan vända, från det bra till det dåliga, från en sekund till en annan...



I really thought you loved me, I did. But oh so you can be fooled
Now I am alone again, completely deserted. Must stand on my own feet
Life sucks, that's it.
But don't forget that I will love you forever and ever.
You are my soul mate.


Haha, rolig konversation!

Måste bara skriva konversationen mellan Jenny, Michel och mig:

Jag - Åh, jobbar du nästa helg?
Michel - Ja på fredag jobbar jag!
Jag - Åhh! Men på lördag då? Då måste du ju jobba, det är ju halloween!!!
Michel - Neej, på lördag är jag faktiskt ledig.
Jag - Haha åh, ska du ligga och krama din fru då? ;)
Michel - I HELVETE HELLER, jag ska krama min kudde :)
Jenny och jag - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jag - Jag kan väl få vara din kudde då? (A)




GAMMAL BILD!

Seg som aldrig förr!

Blev ett snabbt och stressigt inlägg förut, var tvungen att uppdatera mig lite kände jag. Men hade inte riktigt tid att skriva allt som hände igår och lägga ner sådär jättemycket energi i inlägget, hoppas det går bra ändå :)
Nu har jag i alla fall hjälpt mamma lite med tårtan som vi ska bjuda på imorgon, och så har jag även diskat all jävla disk som blev, haha. Och ja, det var inte lite disk kan jag ju lova.
Morsan har precis satt på lite kaffe med, tror hon tycker jag behöver piggna till, haha. Jag är verkligen skit seg idag, tror aldrig jag varit såhär trött och seg innan :/ Usch, nästan hemskt ju. Hon tycker jag ser ut som ett vandrande lik.

Min älskling ringde nyss också och pratade lite med mig. Det var trevligt. Allt blev ju så konstigt igår som sagt. Men det är så det kan gå ibland, inget att göra åt saken. Jag tjötar med Jenny på msn med, hihi.
Nä gud, får inte ur mig något vettigt känner jag. Lika bra att lägga ner bloggandet för en stund här nu. Är alldeles för seg i kolan för att komma på något vettigt att blogga om. Ville bara vara lika duktig som Jenny med min update ;)

Jag ska häva i mig den där koppen kaffe nu och hoppas på att bli mycket piggare!
Idag är även en viktig dag för min del, för idag ska jag sluta röka. Det ni!
Wish me luck :)

GRATTIS MAMMA!

Godmorgon *gäsp* !
Vad gör jag vaken nu? Jag är skit trött, fortfarande. Inte många timmars sömn varken igår eller inatt, fan.

Innan jag påbörjar detta inlägg som ska handla om gårdagen så vill jag Gratulera min älskade mamma som fyller år idag, hipp hipp hurra för henne :) hihi. Vi firar henne med stort kalas imorgon :D

Ja, tillbaka till gårdagen då. Jenny kom ju som sagt hit efter sin praktik. Jag skulle ju ha varit med min Pojkvän igår egentligen, men ja, det blev en massa tjafs osv, inget jag vill skriva om här, så jag och jenny bestämde oss för att dra till Hogge på fest i alla fall. Det var skit kul, kom massa folk tillslut. Både Madde, Linn, Tero och Juha, hihi.
Vi satt där och drack och umgicks tills det var dags att dra till krogen, jenny och jag tappade bort madde och linn typ, så vi fick tag i "våran" taxi-gubbe, som körde ner oss gratis, haha. Snällis :)
Sen på krogen så va de vår alldeles egna Michel som jobbade, mjau. haha. Han var så jävla rolig igår, jag skrattade tills jag höll på att kissa på mig :/ haha. Gud. Undrar om han va full eller nått? haha. Nä, de va han nog inte, men han var så jävla skön igår, har aldrig haft så kul där innan!!

Sen gick klockan och krogen stängde. Så vi stack mot busstorget, Linn var med oss då med, till busstorget alltså. Vi satt och väntade på bussen när Jenny bestämde sig för att springa därifrån, haha. Fattade ingentind just då, men nu vet jag :) hihi. Ja, kvällen var la helt okej.

Ska hjälpa mami nu, hörs sen :)

Vaken och nyduschad

Chacha igen!

*Puh* , nu är jag vaken igen, och kom precis ur duschen.
Jag råkade nog sova lite för länge :/ men skit samma. haha.
Hann i alla fall städa åt mamma som jag lovat henne :)
Har som sagt även duschat, rakat benen och allt sånt
men gör på en fredag ;) mohaha.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på Jenny.
Hon slutade praktiken tidigt idag så hon kommer hit :)
Mjao, vi har mycket att snacka om vi ;) hihi.

Ja, tillbaka till gårdagen!
Min Pojkvän ringde och bad mig komma till honom.
Eftersom jag är så snäll så gjorde jag det, även att klockan var mycket
och att jag var skittrött, kallt och mörkt ute och allt sånt jobbigt.
Var la hemma hos honom runt 21.30 om jag inte minns fel?
Vi satt och lyssnade musik och tjötade lite, hihi :)
Jag lyckades inte somna, som vanligt när jag är med honom.
Men inte gör de väl nått, det var myspys i alla fall ;) haha.

Nä, nu får jag ta och plocka undan alla kläder som ligger slängda här omkring.
Jenny borde vara här vilken sekund som helst.
Vi får la se vad som händer ikväll, någon som vet nått? :)
CALL ME!

ZzZzZ....

Hallå!
Jag ska bara skriva någta jättesnabba rader här.
Igår kväll ringde babe mig och ville att jag skulle komma till honom.
Så ja, jag tog mig en promenix dit ner, läskigt.
Han hade två vänner hemma med, dom drack la lite öl och sådär.
Skit samma.
Det jag skulle komma fram till är att jag har inte sovit nått inatt.
Och jag kom precis hem, var ju med mamma på djursjukhuset innan.
Så jag ska gå och sova några timmar nu, annars lär jag somna ikväll. haha.

Hm ja, ska berätta mer ingående om gårdagen senare.
MÅSTE verkligen sova nu, jag somnar typ här snart :/

Godnatt för en stund :)

Lite mys framför tv'n

Ja, nu har jag fått mat i magen så det är nöjd och glad.
Orkar inte ens duscha, så slut i kroppen är jag. hemskt ju.
Mamma ska ner till affären nu och hämta något paket som kommit.
När hon är tillbaka ska jag fixa lite goda, men nyttiga smoothies :)
Funderar på att prova en blandning med banan och björnbär,
det borde väl funka va? Och såklart yoghurt med.
Mums, det låter i alla fall gott.
Så ska jag bjuda in mamma till mitt mysiga rum och tända massa ljus.
Tvinga henne att gosa ner sig i sängen med mig och kolla på tv.
Haha, ta det inte fel nu, vi ska inte gosa alltså.


Först kommer "Mammas Pojkar" klockan 20.00


Följt av "Inlåst" som börjar direkt efter, alltså 21.00.


Woho, blir nog en härlig kväll framför tv'n.
Inte ofta jag glor tv, så kan bli en skön avkoppling en stund.

Kanske hörs senare om jag inte råkar somna, för då hörs vi imon :)

TRÖTT OCH ONT I KROPPEN!

Hejsan!
Nu undrar ni säker varför jag inte skrivit något på hela dagen.
Jo, det ska jag svara på: Jag har jobbat! - woho :)
Dom ringde och väckte mig klockan 07.10 imorse,
så det var bara att dra på sig kläderna, packa och åka.
Fort som fasen gick det, började klockan 08.00.
Jobbade inne på 70 idag :) härligt.
Dagen gick hyfsat fort, men jag är trött som satan nu
och har hur ont i kroppen som helst.
Jävla träningsvärk från promenaderna med Jenny ;) haha.

Morsan och jag skulle åkt till djursjukhuset idag med,
men jag pallar verkligen inte, kom liksom hem typ nyss.
Så vi får ta det imorgon bitti istället, och så ska det städas imon med.
Mammsingen fyller ju år på lördag, grattis på henne.
Så på söndag blir det familjefest här hemma :) haha. Kul!

Nä, måste sätta igång med käket nu och sen ta en dusch!

Hörs sen :)

Återigen en förlust, tyvärr! :(

Hej igen!
Nu har jag precis kommit hem efter stan och match med Jenny.
Vi möttes på Södra och stack till Friskis och kollade upp lite saker.
Sen gick vi ock käkade lite GOD mat!! - haha, det var kul där.
Därefter blev det en promenad upp till Sturehallen för att kolla in
våra Ninjor när dom spelade sin andra match.
Tyvärr förlorade grabbarna denna matchen med 9-3 =( .
Inte alls kul, men dom var mycket bättre denna gången,
om man jämför med förra gången, då sög utespelarna verkligen.

Så nu får jag hålla tummarna i ytterligare en vecka eller två,
och hoppas som vinner STORT nästa match.

Jag är på ganska surt humör just nu.
Har ingen vidare lust att blogga,
så jag skriver nog mer imorgon istället.

Puss puss.

Miss you daddy

 

I miss you daddy <3

 


Match ikväll!!!!

Godmorgon sweethearts!

Nu är jag faktiskt uppe ur sängen.
Tog mig lite sovmorgon idag, vilket behövdes.
Inatt kunde jag inte sova (ovanligt?), somnade inte innan 04.00 imorse.
Låg bara och tänkte, tänkte och tänkte, skit irriterande.
Jag var arg, ledsen, frustrerad, förvirrad, besviken och ja, allt man kan vara.
Men men, skit samma. Nu är jag uppe och mår bra igen :)

Ska koka mig lite kaffe snart, kanske dela med mig åt mamma.
Sen blir det duschen, raka ben, platta håret, och allt sånt.
Måste ju vara extra fin till matchen ikväll :D
Har snackat med både David och Johan på msn,
och dom verkade taggade som fan, vilket är tur!
Jenny och jag är peppade till 1000!

Ibland önskar jag att jag aldrig träffat dig.

Skriver liter mer sen när jag är klar!

Mår inte bra.

Sådär.
Nu har jag tid att skriva lite mer i bloggen.
Har varit duktig och lagat mat, duschat av mig och så.
Nu sitter jag här, lyssnar på underbar musik och tjötar på msn.
Finns ju inget att göra om kvällarna? :/

Usch, jag mår verkligen inte bra på kvällarna.
Dagarna går bra, promenaderna med Jenny är toppen.
Men sen? När jag kommer hem igen, då börjar jag må kasst.
Jag får liksom ångestattacker typ, panik med.
Fattar inte vad problemet är.
Mår skit verkligen, allt bara snurrar i huvudet på mig.
Alla hemska tankar jag har varje kväll/natt, usch.
Vet inte hur jag ska bli av med all panik och ångest?
Klarar inte av att må såhär mer heller, vill bli av med det, NU!

Tror jag ska lägga mig nu.
Försöka somna tidigt idag,
somna innan alla hemska tankar hinner ikapp mig.

Godnatt.

Hemma igen!

Hej och hå, nu är jag hemma igen.
Vi gick ca 1 timma idag igen, najs som fan alltså.

Hinner inte skriva så mycket för jag håller på att laga mat.
Klyftpotatis och kött, potatisarna är i ungen.
Så måste börja steka köttet nu för att få det klart samtidigt.
Yepp, jag kan faktiskt laga mat.
Värsta salladen har jag gjort till det med :)

Så vi hörs efter maten, duschen och tn'n ;) haha.
Puss

Väntar på syster yster <3

Idag är jag på hugget med min uppdatering :) haha.
Jag har just avslutat jobbsökandet för idag.
Lyckades söka åtminstonde 7 jobb till denna dag.
Ett av dom hoppas jag verkligen på.

Har nyss hällt i mig en kopp kaffe,
sitter här och väntar på min älskade storasyster.
Hon ska komma över på lite fika och sådära,
sen ska mamma och hon iväg och käka middag någonstans.

Snart dags för mig att byta om till promenadkläder.
Ska ju möta Jenny i stan 16.30, som igår.
Så ska vi gå runt Kransmossen igen.

Imorgon är det ÄNTLIGEN onsdag igen.
Och det är dax för ytterligare en bandymatch.
Förhoppningsvis går det bättre för våra snygga ninjor imorgon,
då David är tillbaka som målvakt och Johan är ute på plan och springer :)

Dags att plocka fram kläder och fixa till håret nu.
See you all later

Blondin eller Brunett?

Jag vet inte riktigt varför, men nu när hösten är kommen,
så blir jag så himla sugen på att bli brunett igen :)
Visserligen har jag varit blond i typ 2 år nu,
och jag trivs bra i mitt blonda hår.
Men mörkt är ju skitsnyggt också.
Familjen tycker jag passar bäst i det ljusa håret.
Så jag tänkte fråga er läsare vad ni tycker.



MÖRKT VS. LJUST!
Vad tycker ni jag passar bäst i?

Meningslös blogg?

Vad fan är min blogg till för egentligen?
Ibland känns den + mitt bloggande helt meningslöst.
Alltså, om ni minns hur mitt bloggande var 2007-2008?
Där kan vi snacka om meningsfullt, då bloggade jag om ämnen.
Jag bloggade aldrig i onödan och jag hade alltid något vettigt att säga.
Jag lovade mig själv att aldrig bli som andra bloggare
och blogga om "mitt vardagsliv" men se nu,
nu är jag som alla andra. Skriver bara vad jag gör, har gjort och ska göra :/

Dessutom är det bara en massa jävla text.
Inte ofta jag har bilder och sånt i bloggen.
Det är bara min Hiss/Diss lista som är lite roligare.
Men typ videoblogg? - Nej tack.
Sen dresscode och facelook, njae, inte riktigt jag heller.

Någon som har en idé om hur jag kan göra bloggen roligare?
Och framförallt hur jag ska få den mer intressant?
Alla förslag är hjärligt välkomna :) haha.



Godnatt!

Ja, är väl dags att säga Godnatt nu då!
Nu blir det lite telefon och tv innan man somnar :)
Jao, fan. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Plötsligt dök det upp en massa skumma tankar i huvudet på mig.
Inte trevligt alls kan jag ju säga :(


Godnatt!

LYSSNA!



Vet inte riktigt vad jag ska säga.
Babe tipsade mig om låten.
Nu är jag fast, helt fast.
Kan inte sluta lyssna.
I just love it <3

"Ska du hoppa ur skorna redan, du är ju inte ens framma än"

Hej igen :)

Nu är jag tillbaka efter promenaden med Jenny.
Eller ja, jag har varit hemma sedan klockan 19.00.
Men inte haft tid att blogga innan nu.
Var tvungen att laga mat och käka så fort jag klev innanför dörren,
och nu kom jag precis ur duschen, som också var nödvändigt :) haha.

Ja, som sagt så åkte vi till Kransmossen och promenerade.
Vi valde att gå den låna banan som är på typ 1 mil,
men när vi var i mitten av halva banan så var benen som spagetti :/
Så vi vek av där och fortsatte på ett lite kortare spår.
Men som jag sa till Jenny, att det är vår första dag idag,
så ja, då ska man inte gå ut för hårt :)
Imorgon kör vi med nya tag och orkar nog mer och längre då.

Haha just det, mitt i allt skulle jag rätta till skon som gjorde ont.
Så jag stannade i kanten och satte mig på huk.
Då gick gubbarna som var bakom oss, om och den ena sa
"Ska du hoppa ur skorna redan, du är ju inte ens framma än"
Haha, jag trodde jag skulle dö av skratt, haha. :)

Nu blir det att plocka in all ren tvätt och slänga den smutsiga i tvätten.
Haha, har inte orkar sånt än, sedan denna helgen.
Var alldeles för seg för sånt igår :/

Men hörs strax igen :)

Promenad dax snart

Sådär, nu har man fått lite mat i magen, mums.
Har precis satt på lite kaffe åt mamma och mig med.
Så ska väl hälla i mig den koppen och
därefter är det dags att få på sig promenadkläderna
och bege sig ner mot stan och möta Jenny :)
Gud, har aldrig varit så taggad som jag är nu. hihi.
Men känns lite pinsamt att åka buss med kläderna.
Typ mjukisbrallor, stor tröja och joggingskor?
Hm, har nog inte visat mig sån i stan sen jag var typ 14?
Usch, tycker det känns skämmit som fan, men måste väl :) haha.
Sen blir det hem och städa rummet och duscha.

Jag skriver mer när jag är hemma igen.
Ha det bäst så länge!
Puss.

Måndag!

Godmiddag babes!

Nu är jag nyss hemkommen från storhandlingen med mamma.
Vi åkte till Willys redan 10 imorse och kom hem först nu typ.
Helt sjukt egentligen :/ men skönt som fasen att ha det gjort.

Jag ska strax försöka få något litet i magen med.
För vid halv 5 ska jag möta Jenny i stan,
så ska vi ta oss till Kransmossen och promenera där :)
Vi ska nog gå minst en mil i alla fall, haha.
Det är nog behövligt efter alla dessa helger med alkohol och flötmat.
Känns underbart att vi verkligen sätter igång med detta nu igen :)

Sitter just nu och pumpar David Guetta - Sexy Bitch <3
Högsta volym och grym bas, då är låten den bästa ever!!

Dags för lite käk nu, see you later!


Haha, idag kör vi på fluff-frilla ;)

Hiss/Diss lista

 

Helgerna tillsammans med Jenny
Ja, dom är verkligen något att Hissa!
Tre helger i rad nu har vi festat, och det har varit SÅ grymt!
Har aldrig i mitt liv haft tre helger på raken som varit så perfekta.
Har mått så jävla bra, och haft sjukt kul. Underbart!
Så ja, ett stort tack till Jenny då med,
som gjort att mina helger varit helt amazing <3


David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch
Ja, den låten ska hyllas till skyarna!
Den är så jävla grym, och inte bara det.
Man blir taggad som fan, en riktig partylåt.
Dessutom gjorde den min kväll i fredags.
Den spelades inne på Tonic, med Jenny och mig på dansgolvet.
Tyvärr var ni inte där och såg, men raarw säger jag bara ;)
Den gjorde i alla fall min kväll till den bästa.
I love it!


 

Falskhet
Falska människor, NEJ TACK!
Förstår inte varför man ska vara falsk.
Ljuga hit och dit och snacka en jävla massa skit.
Kom till personen i fråga och säg det du vill säga istället.
Gå runt och snacka skit bakom ryggen på folk, det är tecken på svaghet.
Och vissa som dessutom låtsas som dom aldrig sagt nått sen heller.
När dom väl blir konfronterade är det inte så roligt längre.
Ärlighet varar längst!


Distansförhållanden
Nu har ju inte jag ett distansförhållande, hehe.
Men jag måste ändå dissa det, för jag har haft den förut.
Så jag vet fortfarande vad jag snackar om.
Det suger verkligen, liksom inte kunna träffas osv när man vill.
Behöva resa iväg lååångt för att träffa den man älskar?
Njae, inte riktigt min grej va, men alltså det är inget fel på det så.
Men jag dissar det stort!


Nu är jag igång igen!

Yeeeeah!
Nu är jag igång igen!
Blev sjukt mycket piggare och gladare efter duschen :)
Känner mig fasen som en helt ny människa typ. hihi.

Känner även att jag måste uppdatera massa idag.
För att ta igen helgen, skrev ju ingenting på hela lördagen. hah.
Nä, men det är skit svårt att uppdatera bloggen under helgerna.
Tycker jag i alla fall.
Men det kommer bli ändring på det nu, för i fredags var min sista utekväll.
Jag ska sluta dricka på helgerna nu har jag bestämt.
Tänker inte bli nykterist direkt, men sluta med all alkohol varje helg.
Ska bara dricka då det är "nödvändigt", liksom typ födelsedagsfester,
nyår, juldagen, påsk och sådant, då dricker ju alla så :)

Har inte råd att festa såhär mycket.
Och sen klarar inte min kropp det heller.
Mår skit dagen efter, levern tar skada som fan.
Så vill ni hitta på nått på helgerna bara att säga till :)
Titta film, promenera, aa vad som helst.
Jessi is back on track ;) haha.

Nu är det dags att blåsa håret och så.

Dags att rycka upp sig lite nu kanske?

Hello again :)

Nu har jag suttit och pratat telefon med babe en stund.
Vi pratade om lite allt möjligt, haha.

Funderar på om det är dags att ta en dusch nu?
Har ingen lust till det.
Dels pga av mitt äckliga blåmärke,
som gör så fruktansvärt ont, kan inte röra mig.
Kan varken sitta eller ligga ordentligt :(
Och sen är man så blöt efteråt, så mycket att göra efter en dusch :/
Men ja, man blir ju fräsch och sådär i alla fall!

Efter duschen ska jag ner till affären.
Lovade mamma igår att handla idag.
Kanske kan bero på att jag drack upp all mjölk. haha.
Sen får vi la se vad som händer mer idag.
Ska väl bara ta de lugnt framför tvn :)

Så ja, vi hörs sen. Puss

Några korta rader om helgen

Fredag

Jenny och jag åkte hem till till Daniel (Hogge) på fest.
Till en början var det ganska dött, men det kom mer och mer folk.
Tillslut var vi nog runt 20-25 personer där? :)
Jag hade ju varit på bolaget innan festen, så Jenny blev FULL!
Haha, eller aa, jag blev väl med full, men inte så full. hihi.
JAG RAMLADE NER FÖR EN TRAPPA!!!!
Senare kom Juha och Tero till festen med, men vi skulle typ dra då.
Så Juha ringde sin chaufför så åkte vi ner mot stan för att dra på krogen.
Sen hände bla bla bla..
Väl inne på krogen fortsatte vi festa, Jenny blev mer å mer full. haha.
Älskade lilla Michel var tillbaka på Tonic igen, jävla tur alltså :D
Jag träffade på massa vänner och bekanta, sen även Juha och Tero igen!
Sen blev klockan typ 02.30 och vi tog en taxi hem (Jocke betalade) ;).

Lördag
Vaknade redan klockan 09.00
Var la ganska pigg och alert, haha.
Satte mig vid datorn, kollade tv och sådär.
Tjötade med Jenny typ hela dagen om vad man kan göra och så.
Dagen gick segt, men det var bara skönt så man hann att återhämta sig.
Tillslut när klockan var typ 18 eller nått så fick vi höra att Johan skulle ha fest.
Så vi blev bjudna och bestämde oss för att åka dit en stund :)
Fixade mig fort som fan och sprang till bussen.
Väl hemma hos Johan var det folk.
Pogge, David, Linus, Affe, Matilda, ja.. massa folk där :)
Det var trevligt, men hade så jävla ont i skallen så ja.
Sen åkte Jenny och jag ner till stan för att käka lite.
Blev även en snabbis in på Tonic och kolla läget bara,
tillsammans med Pogge och "finnen" tror han hette Johan :P
Sen stack vi till Campino och åt en Big Rulle ;) - muums!

Ja, så har min helg sett ut.
Det hände mycket mer saker och var mycket roligare,
än vad det låter och det jag har skrivit här.
Men det är för att jag inte orkar skriva i minsta detalj.
Blir så mycket text med, jobbigt att läsa allt.

Skriver sen igen :)
Puss

Långt inlägg, men värt att läsa!

Jag vill skriva ett inlägg till alla er som bara klagar på mig.

Nu är det såhär, att jag är mycket väl medveten om mitt förflutna.
Jag vet mycket väl hur jag har levt tidigare.
Tror ni jag är senil eller?
Finns ingen anledning till att ni klagar på mig och mitt tidigare liv.
För jag lever inte så längre, jag är en helt annan människa nu.
Ni behöver inte sitta och påminna mig om hur många jag sårat
och hur mycket jag sårade och skadade min familj.
Jag vet om det själv, och jag mår än idag väldigt dåligt över det.
Finns inga ord som kan beskriva mina skuldkänslor över mitt tidigare beteende.

Jag har tröttnat på att inte bli tagen för den jag är, utan för den jag var.
Förstår inte ni att människor kan förändras?
Att vissa människor lärt sig av sina misstag och gjort något åt det?
Ni har alla lagt in mig i ett jävla fack, och ni vägrar plocka bort mig där ifrån.
Visst, fine for me, orkar inte bry mig.
Men det kommer bara straffa er i slutändan.
Det är ni som förlorar på att inte ge människor en chans att bevisa att dom kan

Jag har haft en tuff barndom, vilket många andra också har.
Jag har en ganska strulig bakgrund, som jag ofta skäms över.
Men gjort är gjort, jag kan inte göra någonting ogjort, även att jag önskar det.
Huvudsaken borde väl ändå vara att jag har insett vad som är rätt och fel?
Att jag tog tag i mitt liv och gjorde något bra av det, att jag mognade?

Usch, vet inte vad jag ska säga mer. Blir så besviken.
Jag är inte den gamla Jessi på 14-17 år längre.
Jag är en vuxen och mogen kvinna nu, som vet vad jag vill och vad jag kan!
Sen får ni fan tro vad ni vill, men klaga fan inte på mig.
Klaga inte på den jag var förut, eller hur jag en gång levt.
Bryt kontakten med mig istället då, om det nu stör er att jag var dum en gång.

Hoppas ni läser detta, även att det är långt och mycket text.
Och till er jag skivit det till, TA ÅT ER, ni vet vilka ni är!

En låååååååång natt

Hm, god morgon?
- Nej, helt fel ord.
Vet ni varför? - Nej?
Jo, för jag har inte sovit än, haha.
Jag låg och pratade i telefonen med min kärlek till 03.30,
därefter kunde jag fan inte somna. haha.
Jag vart så jävla övertrött, men jag försökte verkligen.
Stirrade i taket till typ 05.00, sen pallade jag inte ligga där mer.
Så jag satte igång att rensa här i rummet, alla papper och sånt skit.
Även fixade till lite i garderoben, så nu är det fint :)
Sen när klockan blev lite mer, så satte jag igång att städa på riktigt.
Dammade, dammsög och så vidare, duktigt va?

Så ja-a, det har varit en jävligt låååång natt. haha.
Men jag älskar ju att vara vaken om nätterna,
det är riktigt mysigt.
Fast vore ännu mer mysigt om man hade sin älskling här :) hihi.

Nu ska jag fika med mamma och Peter.
Sen blir det dusch och lite sånt.
Hörs sen.
Puss.

FAN, vad det snöar!

Snart läggdags!

Just nu sitter jag och kollar på Inlåst.
Sjukt bra program tycker jag.
Och för er som inte visste är min framtidsplan att bli kriminalvårdare :)

Huvudvärken har börjar lätta lite nu.
Kanske var för att jag fick prata med min kära innan ;) hihi.
Vi kanske skulle prata lite sen igen, om han inte somnat.
Får hoppas han är vaken :)

Ja, men tänkte väl bara säga godnatt till er alla.
Har inget met att säga.
Vi hörs såklart imorgon igen, så fort jag vaknat.
Puss på er!

- Tänker på dig älskade syster -

Döende?

Alltså, den huvudvärken jag har nu, den tar livet av mig!
Jag fick tvinga mamma att vi skiter i städningen idag.
Kan inte röra mig alltså, känns som jag dör vilken sekund som helst :/
HUR FAN KAN MAN HA SÅ ONT I HUVUDET?
Ingen jävla värktablett hjälper :/
Detta känns precis som min baksmälla efter studenten gjorde, hm ?
Får ta och lägga mig i sängen om en stund och försöka slappna av lite.
Huvudvärken kan ju bero på att dagen varit som den varit.

Får se om jag skriver mer idag.
Puss

Dags för städning, igen.

Suck, då var det dags för städning igen.
Känns som jag alltid städar?
Denna lägenheten är fan makalös, den är alltid dammig och smutsig.
Kan kanske bero på byggandet precis utanför, vad vet jag.
Mamma var i alla fall snäll och lät mig komma undan med bara dammsugning :)
Har varit en hård dag idag, så det känns skönt.

Nu har jag faktiskt en god nyhet.
Hittade nyss ett jättespännande jobb som jag sökte.
Tänker inte skriva vad eller vart jag hittade det,
för då ska väl alla söka just det jobbet.
Men det är ett jobb som verkligen skulle passa mig
och jag skulle trivas som handen i handsken!
Hoppas verkligen dom hör av sig, skulle bli så glad då. hihi.
Så håll tummarna för mig nu allesammans :)

Nä, får väl ta och börja städa nu så man blir klar någon gång.
Måste försöka fixa lite käk sen med, inte ätit något än idag.
Sen finns det lite på tv jag vill titta på med, skingra tankarna lite.

Puss Puss.

Allting går emot mig just nu...

Hej igen!

Nu är jag hemma igen efter arbetsförmedlingen.
Allting gick bra, hamnade i en bra grupp där jag kände igen folk.
Lilla Natalie var i min grupp med, helt underbart.
Henne känner jag ju, så vi jobbade ihop idag :)

Däremot finns det andra saker som inte gått lika bra idag.
Känns som allting går emot mig nu.
Det händer alldeles för mycket negativa och jobbiga saker i mitt liv.
Jag känner att jag inte orkar så mycket mer.

Idag handlar det om min syster.
Jag vill inte skriva exakt vad som hänt (utan att hon sagt att det är okej).
Har berättat för 3 personer vad som hänt idag,
och det är dom 3 personerna som betyder mest för mig.
Dom jag litar allra mest på och hoppas att dom finns för mig.

Syster, du måste vara stark och kämpa nu, du måste klara det!
Hur skulle jag klara mig utan dig? Lämna mig inte!

Jag älskar dig, över allt annat, och utan dig finns inget mig.

Arbetsförmedlingen

Tjatja bloggen :)

Jag vaknade för en stund sedan.
Hade skit svårt att sova inatt, låg och smsade till 00.30 typ,
sen efter det snurrade tankarna runt som bara den i skallen på mig.
Så ja, jag somnade nog inte innan 03.30 typ :/ haha.

Sitter här halvt iordning gjord, kommer folk hit snart.
Mammas vänner dårå, japp.
Dom ska la fika och tjöta massa som vanligt.
Jag måste börja fixa mig ordentligt snart,
för klockan 13.00 ska jag vara på arbetsförmedlingen.
Något informationsmöte angående UGA typ.
Känns väl lite sådär, men jag måste ju.
Annars blir jag utan pengar och det vill jag ju inte, hihi.



Men vi får se om jag skriver mer innan jag drar,
annars hörs vi lite senare idag.
Puss Puss

Why me?

Lalalala ... Here we go again.



Varför kan jag inte bara få vara lycklig någon jävla gång?




Godnatt!

13 - 0 !!!!!!!!

FÖRLUUUUUST!!!!!! :(

Tyvärr så förlorade Ninjasklödpaddorna med 13 - 0.
Alltså, Johans lag, dom vi hejade på, dom förlorade :(
Enligt Pogge så var det för att Jenny och jag hejade för dåligt.
Men jag hejade ju som bara den, men ingen som hörde :(
Nästa onsdag är det match igen, så bättre lycka nästa gång.
Då ska David stå i mål istället och Johan vara på plan och springa.
Hihi, kommer bli skit kul tror jag :)
Jag och Jenny ska ha tutor med oss då!!!!

Lite bilder från kvällen:


Min thaimat som jag åt innan matchen började, SKIT TORRT! :(


Jennys mat som var mycket godare!!! (Vitlöks-sås på)


Dom gröna hejade vi på! Pogge in action ;)


Johan in action! :D - Suddig bild, men ändå :)

Tyvärr dog batteriet i kameran mitt i allt,
så blev inte så mycket mer bilder.
Får bli många fler nästa onsdag.
Då ska jag tvinga Jenny att ha med sin systemkamera :)


HEJ DÅ!

Dags för mig att dra ut till bussen nu.
Så att jag är i stan vid 16.00 :)

Hej då på ett tag!

All that I miss



Honey, I miss us
Honey, I miss you
Honey, I miss you and me
I miss everything that we once had
I miss the days when it was you and me against the world
Give us a fair chance, I know it goes
Make us two to one again
From my heart, I miss you dearly







Jag kan fortfarande dikta.

En vacker höstdag

Hej på er!

Jag är nyss hemkommen från en stressig dag på stan med mamma.
Vi hade massa papper som skulle fixas fram hos både
skatteverket och banken, det gjorde vi också.
Var lite krångel med mitt personbevis, men löste sig tillslut i alla fall :)
Därefter gick vi till City och handlade lite mat och sånt som fattades hemma.
Det var väldigt vackert ute idag, klarblå himmel och solsken, en vacker höstdag!

Som jag sa igår så ska jag möta Jenny klockan 16.00,
vi ska ju kolla in det nya gymmet som har öppnat.
Vi funderar ju starkt på att börja där, men vi vill kolla läget först.
Se så att allt ser bra ut och att personal och sånt är trevliga :)
Därefter ska vi köpa med oss thaimat och bege oss till Sturehallen.
Johan och dom har ju match idag så vi ska vara där som hejjarklack!
Haha, kommer bli så grymt kul :D

Jag ska la börja ta fram kläder och sådär inför eftermiddagen.
Gäller att ta på sig massor för det är svinkallt ute :/
Men jag skriver sen igen såklart, så vi hörs då :)
Puss Puss

Ajj, min tunga :/

Aaajjj, har bränt sönder min tunga typ.
Alltså, käkade lite mat nyss och var vrålhungrig,
så jag orkade inte vänta på att maten skulle kallna.
Nu är tungan helt jävla sönder bränd :(
Svider och bränner som satan på den.. uscha.
Får la försöka lägga is på den eller nått, haha.

Visst har jag blivit skit duktig på att uppdatera nu för tiden? :)
Fan, skriver ju minst 5 gånger per dag i alla fall,
och det är ett jäkla framsteg ju.
Dock blir inte helgernas uppdatering lika bra,
men det ska lösa sig det med.
Är ju borta fredag och lördag, ibland söndag med, därför blir det så.
Får försöka bättra mig där ockå, hehe.

Nu är det strax dags för dagens sista tandborstning.
Sen är det sängen som gäller, har en hård dag framför mig imorgon.
Ska med morsan till massa myndigheter och fixa med pappas bortgång, -
- Fortfarande.
Det är skit jobbigt, och jag mår dåligt som fan av det.
2 hela jävla månader har gått sen han lämnade oss,
men än har vi inte fått någon ro till att sörja pga detta :(

Imorgon eftermiddag ska jag möta Jenny!!!
Vi ska kolla på Gymmet och sedan på Johan ska ska ha innebandymatch,
Mycket spännande!!
Men vi hörs imorgon.

Godnatt! :)


Nyduschad

Hello bitches!

Nu känner jag mig fräsch igen. Har precis duschat.
Men sket i att duscha håret, för det gjorde jag igår.
Vill inte slita på det i onödan nu, efter alla jävla blonderingar. haha

Jag ska typ klä på mig myskläder om en stund och koka lite te.
Så tänkte jag lägga mig i sängen och glo på Navi Cis och sen The mentalist.
Mycket braiga serier måste jag säga.

Hörs sen!

Haha, jag just nu! Iklädd badrock, och en jävla bulle på skallen ;) SCHNYGGT!

Min första Hiss/Diss lista!!


Raggsockar

Finns det något skönare än ett par riktigt varma och
gosiga raggsockar på vintern?
Här hemma är våra golv svinkalla,
så hade jag inte haft mina raggsockar så hade jag
antagligen inte haft några fötter kvar!

Tandborstning
Jag borstar nog tänderna ca 10 gånger/dag.
I just love it.
Man känner sig så extremt fräsch efteråt.
Och det smakar gott i munnen,dessutom luktar man fräscht och gott.
Ta hand om tänderna är viktigt,därför borstar man dom.
Vem vill gå runt med gula, ofräscha tänder?
Inte jag i alla fall!


 

Oansvariga hundägare!
Ja, finns det något värre egentligen?
Sådana idioter som inte plockar upp hundskiten efter sig.
När man möts av en stor bajshög utanför porten,
vid busskuren, på gräsmattan osv.
Eller dom idioterna som rastar hunden precis utanför dörren,
vid typ närmsta stolpe/träd. Fy fan för dom. Pinsamt.


Misslyckade blonderingar
Haha, stor Diss åt misslyckade blonderingar.
Det som jag själv råkade ut för i fredags, därför dissar jag det.
Gå runt illgul/orange i håret.
Det ser ju förskräckligt ut, skit ful, äckligt nästan.
Förstår mig inte på dom som kan med och gå runt så.


 



Photoshop i över en timma!

Hej igen!

Nu har jag sökt ett antal jobb,
så får la se om man får några svar.
Det är vad jag hoppas på i alla fall. hehe.

Efter jobbsökandet så satte jag igång och pilla i photoshop.
Är väl inte min starkaste sida direkt, men lyckades nog tillslut i alla fall.
Satt och försökte göra Hiss/Diss "skyltar" haha.
Gjorde om dom gång, på gång, på gång.
Blev aldrig nöjd, men nu har jag gjort två som duger i alla fall.
Får väl ha dom så länge till jag orkar göra nya lite snyggare och mer avancerade!

Så snart kommer det ett till inlägg med mina hissar och dissar :D haha.
See you soon!

Dags att söka lite jobb kanske?

God morgon på er :)

Eller godmiddag kanske det är.
Jag vaknade runt 11 idag, är fan helt slut varje dag :/
Skönt att sova ut.

Idag är det dags att sätta sig och söka en massa jobb.
Jag orkar verkligen inte sitta hemma hela dagarna längre.
Verkligen inte när alla andra jobbar, pluggar eller praktiserar.
Skit tråkigt att bara sitta här, finns ju ingen att träffa heller.
Jag är ju visserligen timanställd, men vafan?
Jobbar kanske 4-5 gånger i månaden, det håller inte.
Så idag ska jag söka 30 jobb!

Just det, idag kom jag på en idé!
Jag vill börja ha lite roligare saker i bloggen,
typ Hiss/Diss listor, frågestunder, dresscode och så vidare.
Men för att sånt ska bli kul och snyggt så borde det göras i photoshop,
fast grejen är att jag suger på photoshop, kan inte sånt.
Men tänkte att jag ska ge det ett försök senare idag.
Ska prova att fixa till "Jessi Hissar" och "Jessi Dissar" haha :D

Nu ska det sökas jobb!
Hejs!

Ett bild-inlägg

Fredag 9/10 - Förfest!


Jag i mitt gula hår ville inte vara med på kort!


Men efter några öl så gick det bra ändå, posa eller vad ;)


Tero hade en piltavla hemma, det var skojsigt. Vi kastade massa pil! :)


Tero och Juha - Sitter i köket och..... Busringer? ;)


Jenny och jag ville med vara med, så vi slog oss ner på spisen
och posade. haha. Fulla?


Ja, som sagt, spisen och posa, det var kvällens höjdpunkt!


Och tillsist, vad fan är detta? hahaha. Jenny som klämt fast
sig själv kanske? ;) hahaha.

Lite bilder från i fredags i alla fall.
Alla får ni faktiskt inte se, ehm, nä.

Nu ska jag dricka kaffe och sedan kolla på Hollywood-fruarna!

Blonderingen Lyckades!

WOHO! :)

I am happy now!
Blonderingen lyckades så nu vågar jag visa mig ute igen!
Haha, ska ge er en bild på hur jag såg ut i håret i fredags
och en bild hur jag ser ut nu.
SKRATTA INTE! haha.

Men ser dock inte så tydligt på "efter-bilden".
Men man ser att jag inte är gulhårig länge i alla fall,
och det är väl huvudsaken!


Haha, här sitter jag och förfestar i mitt gula, förskräckliga hår!!


Och såhär ser jag ut nu då, mycket bättre! :)

Är ju inte gul i huvudet i alla fall.
Men det är fortfarande lite för ljust för min smak.

Blogg.se segar som fan.
Men ska försöka ladda upp bilder från förfesten i fredags.
Så kommer ett till inlägg alldeles strax, men bilder från i fredags! :)

BLONDERING!

Hey igen!

Nu har morsan kommit hem med blonderingen.
Jag sitter just nu med skiten i håret, och hoppas på det bästa.
Bara tio minuter kvar tills jag ska spola ur det!
Men det ser faktiskt helt okej ut nu, det illgula är ju borta i alla fall :)

Ni får se tre bilder som jag tog medan mamma höll på att färga ;)



Haha, JA, det är fortfarande gult,
men dom bilderna tog jag så fort färgen var i,
och nu har den suttit  25 minuter, så det ser annorlunda ut nu :D

Ser förjävlig ut!

Goddag!

Sorry att jag inte uppdaterar innan nu, även att jag varit vaken sedan 10.30 typ.
Men har haft fullt upp med annat.

Idag skulle Jenny och jag besökt gymmet som vi funderar att börja på.
Men idioterna svarar ju inte i sin telefon :/ stört.
Så jag sa åt henne att vi drar dit på onsdag istället, får la se hur det går.
Det är ett helt nyöppnar gym, så är inte säker på att dom öppnat än.

Jag ser fortfarande helt jävla förjävlig ut i håret.
Idag märkte jag att jag till och med är lila på vissa ställen i skallen.
Och ja, Det kan vi ju tacka silverschampot för :/ Fan.
Mamma ska ner till stan sen och köpa mig min gamla vanliga hårfärg,
den jag alltid använder annars, den tar ju bort gula/röda pigment.
Så vi håller tummarna på att jag kan visa mig ute imorgon igen.

Jag fick till och med tacka nej till jobbet imorse när dom ringde.
Snacka om pinsamt, men vad skulle jag göra då?
Jag visar mig verkligen inte sånhär ute, ser förfärligt ut!

Happ, men ska la försöka platta till håret lite nu då i alla fall,
så morsan har lätt att färga det sen när det är dax.

Hörs sen babes!

NY DESIGN!

Hej igen!

Som ni säkert ser så har jag ny design! SKIT NÖJD!
Och det är Jenny som fixat den!
Så tusen tack till henne, är mycket mycket nöjd faktiskt :)

Jag ville bara tacka henne för designen och inviga med en liten låt.
Älskar denna låtan, lyssnar på den 24/7 typ, kan inte sluta!
Den påminner mig om min relation till en viss person. haha :)
Eller ah, så som de va mellan oss förr i alla fall, nu är allt bättre!




Lyssna och njut!

Ensam mamma söker.

Åh Gud så trött jag är!
Alltså, satt här i min datorstol och somnade :/
Hur galet är inte det då?
Dessutom var det inte bara i sisådär 5 minuter, utan sov i nästan en timma :s
Heeelt galet, men men.
Nu är jag vaken i alla fall, så för att låta bli att somna igen,
funderar jag starkt på att bre mig några knäckemackor och gå in till mamma
och titta på "Ensam mamma söker", haha.
Får se om jag får behålla knäckemackorna då ;)
Min potatisgratäng som jag försökte äta lite av innan kom upp lika fort igen dock.



Har inte ens sätt på det programmet denna säsongen.
Men det går säkert att bara hoppa in i den sådär, verkar vara en sån serie.

Usch, mår riktigt illa nu igen :(
Ska gå och hälla i mig massa vatten och se om det släpper lite.
Vi hörs helt enkelt imorgon igen, ska sova tidigt. Puss.

Silverschampo



Nu sitter jag här med fullt av silverschampo i håret.
Känns jävligt riskabelt, med tanke på vad som kan hända.
För er som inte vet kan de hända att håret blir lila, grått eller grönt istället,
om man har i det för länge då vill säga.
Men jag tänker chansa på ca 1 timma denna gången.
Har bara haft i det 10-20 minuter förut, och de hjälper ju inte.
Tror till och med håret kan ramla av, haha.
Kanske är lika bra så man slipper dessa problem sen :D

Ska laga lite käk nu!
Skratta åt mig så länge tills vi hörs igen!


Bada med massa massa skum

Hello!

Har legat och tittat på Idol sen 11.30.
Är väldigt seg nu, hehe.
Men det är slut om typ 15 minuter eller något.
Så jag tänkte tappa upp ett väldigt VARMT bad med MASSA SKUM!
Känner mig ju inte så jättefräsch efter helgens bravader. haha.

(Klicka på bilderna för att få dom större)

Sen efter badet är det dags att ta hand om håret,
få i rikltigt mycket silverschampo så man kan visa sig ute i veckan.
Raka benen och sånt behövs väl också, får se om jag orkar.
Jag är verkligen skit trött, kommer somna i badet :/

Hörs sen! :)

HELGEN:

Fredag 9/10

Denna dagen började ganska bra.
Jag och morsan städade ju hela huset, sen duschade jag och humöret var på topp.
Sen skulle vi äntligen bleka mitt hår, eller bleka? Men blondera det.
Ja, allt såg ju finfint ut tills jag spolade ur färgen för då var jag ILLGUL i skallen.
Inte nådigt. Så var bara att börja med silverschampo och allt tills det såg någorlunda ut iaf.
Skit samma.
Mötte Jenny nere i stan, vi skulle hem till Tero på förfest.
Så vi åkte till Hulta och letade upp hans hus och sådär.
Väl hemma hos honom drack vi massa öl, kastade pil och lyssnade musik.
Sen var det dags för krogen, det var skit kul.
Vi dansade, drack och sjöng, haha..Madde var med mig och jenny med.
Därefter kom Natalite och Jimmy till krogen med, skojsigt.
Sen blev det tebax till Tero på efterfest, vilket var sådär.
Sen skulle vi GÅ från hulta till sjöbo, men kom en snäll taxibubbe och körde oss för 100 spänn. haha
Vi fick hans nr så att vi kan ringa på helgerna och sådär om vi vill ha skjuts!! haha.
Väl framme på sjöbo somnade Jenny i sin jacka, haha och jag drack öl!

Lördag 10/10
- R.i.p pappa, 2 måndader sen du gick bort idag! :(

Jenny tog sin buss hem runt typ 06.40 tror jag.
Då promenerade jag och babe hem till mig för att hämta cigg. haha.
Vi passade även på att sno morsans ozo (stavning?)
Enligt mig smakade det skit, kunde inte dricka det.
Sen stack vi hem till babe igen, låg och kolla film, drack öl och hade det allmänt gött bara.
Jag hade så fortfarande inte sovit någonting, så var seg och hade EN JÄVLA huvudvärk :/
Tillslut somnade vi båda två i någon timma, sen vaknade vi och drack mer öl.
Sen somnade babe igen och jag kunde inte soma pga huvudvärk och illamående.
Jag bestämde mig då för att dra hem, kände att något var fel med mig.
Så ja, jag gick hem, så fort jag bara kunde.
Var yr och kände mig svimfärdig på bussen hem.
Väl hemma så hann jag bara sätta mig i sängen så spydde jag ner hela golvet.
Sen såg resten av min lördagskväll ut så - Jag spydde hela kvällen och halvanatten..

Söndag 11/10

Har sovit väldigt oroligt inatt.
Vaknat till och från och mått skit dåligt.
Vaknade iaf vid 9 helt och hållet och kunde inte sova mer.
Väldigt konstigt eftersom jag ligger efter med typ 2 dygns sömn, så borde jag kunna sova 2 dygn.
Jag är hungrig nu efter att ha spytt så mycket, ska försöka äta något litet snart.
Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Idol och ta de lugnt.
Och därefter blir det nog ett varmt bad, och ta-hand-om-mig-själv kväll ikväll =).

Det var min skojsiga helg, haha.
Vi hörs senare!


J*VLA F*TT K*U LIV!

HELA KVÄLLEN FÖRSTÖRD PGA MITT HÅR!
GAAAAAAAAH!
JAG ÄR SÅ ARG!
FINNS INGET MER ATT SÄGA!!!

SKA RAKA AV MIG HÅRET!

Äntligen Fredag!

Godmorgon!

Idag tog jag lite sovmorgon faktiskt, hihi.
Bad morsan väcka mig 10.30, det gjorde hon.
Vi ska ju städa hela hemmet idag, kommer folk hit typ någon dag. haha.
Vi har påbörjat städningen lite nu, men det går seeegt.
Ingen av oss har någon lust, haha.

Efter städningen är det dags att blondera mitt hår igen.
Sen ska jag duscha och allt sånt där jobbigt, men nödvändigt.
Sånt ska ju alltid göras på fredagar!

Vad som händer ikväll är väl inte HELT bestämt en.
Men någon liten plan har man väl kanske ;) höhö.
Tycker det är skönt med fredag i alla fall, wiho!

Nä, nu får ja fan dra tummen ur röven och sätta igång.
Vi hörs efter städningen!!!

"Inlåst"

Jäklar alltså så duktig jag blivit på att uppdatera.
Riktigt stolt över mig själv!

Satt ju hos Alisa innan.
Sen kom Sandra och hämtade oss och vi åkte med henne med.
Lastade av hennes däck och sådära, och jag fick mina öl.
Alisa och jag skulle ta bussen till stan, men dröjde skit länge innan den skulle komma,
så vi började gå istället, och såklart börjar det då HAGLA, regna, blixtra och åska.
Helt jävla sjuk.
Jag har nog aldrig varit så blöt i hela mitt liv :/
Var typ stora sjöar i mina skor och i hela min väska! Illa.

Så nu har jag hur mycket kläder på mig som helst.
Men sitter fortfarande och fryser satan här.
Sitter och små kikar lite på "Mammas Pojkar" haha.
Helgalet program ju.
Väntar på att "Inlåst" ska börja klockan 21.
Grymt bra serie alltså, den är verkligen värd att se :)

Detta är nog sista inlägget för idag.
Ska försöka lägga mig tidigare ikväll så jag kommer upp i tid imorgon.
Ska ju städa hela huset, duscha, färga håret osv osv..

Fick ett sms innan, som gjorde mig väldigt glad!
- Jag saknar dig! </3

HOS ALISA!

Hej igen!
Guuud så duktig jag är på att uppdatera nu då ;) haha.
Det blev minsann ingen powenap för min del.
Hann sova i typ 10 minuter, sen fick jag sms,
och såklart vaknade jag av det också :/
Hon ville att jag skulle komma och kolla på henne lägenhet.
Först var jag tveksam till om jag orkade.
Men ja, kände att det var dags att kolla på den nu.

Så nu sitter jag här hos lilla Alisafisa och myser.
Regnar som fan ute, haglade när jag hoppade av bussen :/
Hennes lägenhet är riktigt mysig faktiskt.
Blir riktigt sugen på att fytta själv nu ju. hehe.

Nä, ska väl va lite social här nu kanske.
Ska ju till Sandra om typ 1 timma med.
Men skriver när jag är hemma igen

Powernap!

Maten vi gjorde blev väldigt väldigt god!
Nu är man mätt och belåten.
Har även hunnit sitta vid datorn och kollar igenom massa hemsidor och bloggar.
Det är ett måste!
Nu är jag helt slut i både kropp och själ.
Nästan helt slut på krafter alltså.
Haha, blir nog så när man brukar ligga och sova bort dagarna.
Och idag var man uppe med tuppen även att man sov typ 2 timmar inatt.
Så ja mina vänner, nu är det en POWERNAP som gäller ;)
Haha, eller ja, ska sova till 17.00 typ, sen är det dags att åka till Sandra.

Vi hörs ikväll igen!

Stan med mami <3

Hello!!

Jag kom nyss hem från stan.
Åkte ner med mamma imorse, vi skulle kolla på present till henne.
Ja, hon vet vad hon ska få, men vill att hon ska välja själv så allt blir rätt.
Men tyvärr hittade madam inget hon ville ha idag, så jag gav henne alla pengar istället,
så får hon åka och kika i lugn och ro i nästa vecka istället :)

Just nu sitter vi båda och väntar på att maten ska bli färdig.
Klyftpotatis, kött, räksallad och massa grönsaker, MUMS!
Maten är nog klar om typ 5 minuter.

Senare ikväll ska jag hem till Sandra och hämta mina öl som ligger där.
Haha, även Jenny får besök av Johan ikväll som ska lämna våra öl hos henne.
Fan, vi spred ut våra öl överallt förra helgen, verkar det som. haha.
Men schysst av folket att vi får tillbaka allt i alla fall, kostar ju en del om man säger så :)

Sitter fortfarande och funderar över helgen.
Undrar vad som händer, hoppas på något kul i alla fall! :)

Nu är maten klar, så vi får höras sen helt enkelt.
Puss !

Nothing compares 2 you

It's been so lonely without you here
Like a bird without a song
Nothing can stop these lonely tears from falling
Tell me baby where did I go wrong?
I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you
went to the doctor guess what he told me
Guess what he told me?
He said, girl, you better have fun
No matter what you do
But he's a fool ...
'Cause nothing compares ...
Nothing compares to you ...


En jobbig dag med mycket tankar och funderingar.

Hej igen!
Nu tänkte jag vara duktig och blogga ett till inlägg för idag.

Har varit en ganska jobbig dag idag,
mycket tankar och funderingar kring olika saker.
Dels är det kring pappas bort gång.
Allt bara krånglar, vi får inte ordning på någonting.
Myndigheterna bara tjafsar med oss om olika papper, intyg och underskrifter hit och dit.
Pappas "fru" i Frankrike skickar massa brev på franska och tjafsar och har sig.
Min farbror är på mig och tjatar om vad han tycker och tänker.
Men jag och Mounira då?
Vart finns vi, allt vi vill och allt vi känner.
Nä, det är klart ingen bryr sig om oss, vi som är hans barn.
Vilket jävla fittigt samhälle vi lever i.

Sen har jag mycket funderingar kring Dig.
Löjligt att skriva "Dig"och inte ditt namn,
men nu är det ju så att du bett mig ett flertal gånger att inte skriva/hänga ut dig här i bloggen.
Och det respekterar jag fullt ut och därför får du bara vara "Du".
Tror faktiskt du förstår att det är dig det handlar om ändå.
Jag saknar dig, väldigt mycket.
Och jag har börjar inse att vi antagligen menade allvar med våra sms igår.
Att det är över på riktigt denna gången?
Du skrev att du inte orkar mer, och det gör inte jag heller.
Men ett sådant slut var inte vad jag hoppats på.
Sitter hela tiden och hoppas på att telefonen ska plinga till och att det ska vara ett sms från dig.
Kanske ska ta och sluta hoppas nu, för det lär aldrig hända.
Men du ska veta att jag saknar dig, redan, det har bara gått 1 dag! =(

Helgen, ja den är väl lite defus just nu.
Ska leka med Jenny i alla fall, det vet jag än så länge.
Vi vill till Jönköping och ragga killar, eftersom i denna fitthålan lär man ju inte hitta någon.
Men problemet är pengar, vi är panka sen förra helgen, så ja.
Finns det någon som har vägarna förbi Jönköping på fredag så ta med oss!!!
Eller om någon vet något här i Borås som händer, så hojta till bara! :)

Kärlek suger verkligen balle!

Hello everybody!

Yeah, suger fortfarande på min uppdatering.
Men jag är ganska upptagen om dagarna nu för tiden.
Ändring kommer!

Som ni ser är min rubrik "Kärlek suger verkligen balle"
Ja, världens mest patetiska rubrik, men de får gå ändå.
Det är ju faktiskt sant.
Jag är så jävla trött på kärleken så det finns inte.
Det är bara krångel hela tiden.
Jag menar, spelar ju ingen roll om jag är kär upp över öronen,
om inte min partner också är det? Eller?
Vet inte riktigt vart jag vill komma, men jag är bara så trött på allt.

Jag trodde vi hade något, något väldigt stort och vackert,
ack så fel jag hade.
Vi har hållt på och vela fram och tillbaka i TRE fucking år nu,
och äntligen trodde jag att du hade mognat och var redo för något seriöst.
Det vi hade nu trodde jag betydde något, jag trodde du menade allvar med det.
Men det kan du inte ha gjort efter som ALLT var över på bara 1 minut igen!

Jag har verkligen försökt, men nu orkar jag inte mer.
Allt jag gör är bara fel ändå, allt jag säger är fel, hela jag är väl helt åt helvete antar jag.
Så fuck it, fuck it, fuck it, och återigen, FUCK IT!

Ja, idag sätts min och jennys plan igång ordentligt!
Vi ska kolla upp det sista ikväll när hon är hemma,
och imorgon mina kära läsare, då smäller det :D

Ska klä på mig nu.
Får besök snart.
Då måste man ha kläder på sig! - Eller? ;) - haha.
Hörs sen, Puss!

Förkyld och trött som fan.

Hej!

Usch, jag vaknade typ nyss.
Eller ah, vaknade första gången vid typ 7.30 av att jag hostade så mkt, sen somnade jag om.
Låg och smsade medan jag sov typ, haha.
Nä, men vaknade av smsen också, så jag svarade på dom, sen somnade jag, så höll det på
tills klockan blev 14.00 för då vaknade jag till ordentligt och gick upp.
Jag är jätteförkyld verkligen, inte alls kul.
Typ hostar tills jag spyr, inte nådigt alltså.

Hade en skiiit sjuk dröm inatt med.
Vet inte om jag ska tala om vad den handlade om här, men ah.
Den var skit läskig och jag får ångest så fort jag tänker på den. haha.

Och just det, Vet ni vad Jenny och jag ska börja med?
Nä, det vet ni inte!! - haha..
VI SKA BÖRJA GYMMA!!!!!!!!
Vi har världens plan, men den får vara hemlig ett tag till ;) mohaha!

Aja, nu ska jag dra och handla åt morsan.
Sen hem och duscha och försöka käka något
och sen ska jag antagligen hem till babe ikväll sen när jag är klar :) <3

Hörs senare typ!

Tusenbröder

Jaaa, jag vet, dålig uppdatering idag igen! *suck*
Haha, typ så ni där hemma sitter och tänker va?!
Nej, men ärligt, jag vet, jag suger på att blogga nu.
Men vafan, jag erkänner det ju i alla fall och sitter inte och ljuger och
typ låtsas att jag varit SÅÅ upptagen, därför har jag inte hunnit.
Nono, jag är ärlig och säger att jag inte har någon lust eller ork.
That's it!

Jag la mig i sängen så fort jag hade bloggat klart innan idag.
Satte på Tusenbröder och såg klart på alla säsonger, IGEN!
Haha, har sett om den typ tre gånger nu, tröttnar aldrig..
Och den kramar om mitt hjärta lika hårt varje gång jag ser den.
Gråter till de flesta avsnitten i serien typ, usch, hemskt egentligen.


Känner igen mig själv lite i den faktiskt.
De där att ha en kille som åker in på kåken,
killen som är borta hela dagarna/nätterna och man har ingen aning om vart han är.
Han har sagt att han jobbar, eller är med någon kompis, men ens mage säger nått annat.
Jotack, jag har suttit i den sitsen själv så jag vet hur det är.
När ens älskade åker in på kåken står men där ensam kvar och fattar ingenting.
Man vet varken in eller ut, vad ska man göra?
Hur ska man klara sig utan honom?
Kommer det funka mellan oss när han är ute igen om några år?
Hm, ja! - Det är mycket frågor man har i huvudet som yrar omkring där inne dag ut och dag in.

Men fasen då, nog tjatat om det. haha.
Nu hade jag något att skriva om i alla fall. haha.
Jag har nyss ätit en tallrik makaroner med ost, det var gott som bara den.
Men väääääldigt mättande, känns som jag ska spy snart :(

Tänkte lägga mig och glo på Anna Anka och company nu snart.
De där "Hollywoodfruarna" eller va de nu heter.
Får se om jag orkar skriva mer ikväll, annars kommer det imorgon.

Jag är kass

Hej!
Fan vad jag suger på att uppdatera alltså.
Det är faktiskt så att jag tappat lusten för att skriva just nu,
så ja, då känns det ju bara onödigt att göra det?
För då sitter jag ändå bara och skriver en massa trams och ovettiga saker ju.
Haha.

Kan i alla fall tala om att denna helgen var den bästa på sjukt länge.
Vad jag har gjort i helgen kan vi ta en annan gång, jag orkar verkligen inte nu.
Är svin trött, har ont i huvudet och ja, inte nådigt någonstans.
Lovar att börja bli mycket bättre på att blogga, ska bara få tillbaka lusten först.

Var hos tandläkarn imorse och hämtade min nya bettskena, as najs.
Inatt har jag gnisslat tänder som en jävla get, antagligen därifrån huvudvärken kommer.
Har förjävla ont i käkarna med, inte bra inte.
Sen mötte jag upp syrran på stan så vi gick runt och kikade i affärer.
Dock va mitt konto typ tomt efter helgen, så ja kunde inte köpa det jag skulle.
Undrar vafan jag gjort i helgen egentligen eftersom alla pengar e slut? :/
NÅGON SOM VET KANSKE?!
Haha, skit samma.
Sen bjöd syster mig på mat, mmmh, det var så gott. Tack baby <3

Nu sitter jag här, ska byta om till myskläder och lägga mig i sängen.
Ska väl typ sova eller nått, känns inte som det finns nått annat att göra ändå.

Men jag skriver sen igen!!

UTGÅNG!

Heeeeej igen!

Så, nu är jag typ helt fixad.
Nyduschad, fixat hår, kläderna på och de mesta av sminket.
Ska bara fixa på ögonskugga och borsta tänderna sen drar jag.
Sandra kommer och hämtar mig, så ska vi åka till en kompis och bränna skivor.
Jag ska dricka öl där, om jag får. haha.
Sen åker vi hem till henne och då kommer Jenny och Ninni dit, så ska vi småfesta lite.
Runt 23 sen så blir det stan och krogen, TOONIIIIIIC såklart.
Jag har fan inte varit ute på över en månad :/
Ska bli så jävla roligt, guuuud, jag längtar redan! :D
Så ska vi träffa Gulligull förhoppningsvis ;) haha.

Jag kommer bli FULL ikväll. haha!
Kanske det som är meningen iofs.
Glömma alla problem och bekymmer för en kväll :)

Puss på det!

Bara 5 timmars sömn efter att ha jobbat hela natten!

Hallå bloggish! - Öhm, löjligt uttryck, I know.
Men Hej på er!

Jobbade ju inatt igen, det gick helt okej.
Blev dock bombaderad med massa sms, som jag inte ville ha.
Men det var bara att ignorera, haha.

Kom hem runt 8 imorse, slocknade direkt jag la huvudet på kudden.
När jag vaknade vid 13.00 hade jag typ 16 sms :/ - hm?
Ja, svarade på 1 av dom. haha.

Gick upp och fixade mig lite lätt och sedan drog jag ner till stan.
Var ju tvungen att lämna in min timrapport till Poolen och även
lämna in ett papper till arbetsförmedlingen, så det gjorde jag.
Därefter tog jag en sväng in på bolaget och köpte mig lite öl och cider,
alltid bra att ha hemma, något oväntat kan ju ske ;) haha.

Hm, min tatuering är helt fuckad.
De tre översta stjärnorna har läkt skit bra och är jättefina nu.
Men den femte och minsta sjtärnan vill inte läka, skorpan vill inte lossna.
Så inatt tänkte jag att om jag smörjer in den med MASSA salva så blir den ju fuktig.
Och då kanske den ramlar av, det blev så att när jag smörjde så följde den med och lossade.
Men med den följde även all min hud och en stor bit kött med, FY FAN SÅ ÄCKLIGT det var.
Och gjorde ont som helvete.
Nu ser det lite bättre ut.

Aja, nu ska jag försöka ta reda på vad som händer ikväll.
Skulle träffat en person, men han svarar inte på mina sms.
Så det blir la inget, som vanligt.

Hörs sen!

God, hm, kväll?

Hey allesammans!

Jobbade inatt som sagt, det gick bara bra!
En av brukarna var dock vaken hela natten, men det gjorde inte mig nått.
Trevligt med lite sällskap sådär mitt i natten :)

Kom hem vid typ 7.30, gick och la mig och somnade på en gång, va helt slut.
Vaknade vid 13, men kände att jag måste sova mer för att orka en natt till.
Så jag somnade om och sov till 17.20 typ, hur skönt som helst.
Gick upp, drack kaffe, duschade och sen plattade jag håret och sådär.

Just nu sitter jag och pratar telefonen med muttan! :) hihi. - Sandra då alltså.
Ska strax klä på mig och åka till jobbet, inget jag ser fram emot, men måste ju.

Men vi får höras imorgon igen!
Puss!

RSS 2.0